Amicus barnehage
Bildegalleri
334040 sidevisninger
Om barnehagen

I 1996 ble det bygget en ny kirke på Konnerud. I sokkeletasjen ble det barnehage, og den har vært i drift siden den gang. I desember 2009 byttet barnehagen navn fra Konnerud menighets barnehage til Amicus barnehage

Amicus barnehage er en privat barnehage som er eid av menighetsrådet på Konnerud.

Barnehagen ligger sentralt til på Konnerud. Akebakke, Svensedammen og andre flotte turdestinasjoner i nærheten gjør det attraktivt å gå og være på tur.

Vi er en liten barnehage med 23 barn i alderen 1 til 6 år. Dette gir oss unike muligheter til å se hvert enkelt barn og ha et nært samarbeid med foreldre / foresatte. Foreldresamarbeid er svært viktig for at vi skal kunne gi barnet en god hverdag i barnehagen. Sammen kan vi gjøre barnehagen til et godt sted å være for barn og voksne!

Klikk her for å finne ut hvor Amicus barnehage ligger

Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler på priser eller annen informasjon som fremkommer på våre internettsider.

( 05/01/2017 )