Amicus barnehage
Dokumentmappe
Bildegalleri
338456 sidevisninger

Med 5 barn så har jeg prøvd flere barnehager. Men det var når vi kom til Amicus barnehage at vi skjønte hvilken rik ressurs en barnehage kan være for hele familien. Vi opplever personalet så oppriktig engasjert i hvert enkelt barn. De er  lette å spørre om råd  og har vi har fått erfare deres store kompetanse, spesielt innenfor språkstimuli. Tusen takk for innsatsen.

Hilsen Camilla Blekstad

Vi har hatt to barn i Amicus og er kjempefornøyde med barnehagen!

Det eldste barnet vårt gikk først i en stor, ny barnehage med rundt 100 barn. Etter et halvt år der hvor vi stadig gikk med hjertet i halsen og lurte på om noen hadde ”sett” vår datter den dagen, byttet vi til Amicus barnehage. Og for en forskjell! En liten, oversiktlig barnehage med full fokus på kvalitet og med dyktige og tydelige ansatte som åpenbart trives på jobben og liker barna. Vi blir alltid møtt av blide, hyggelige ansatte som har tid til å snakke med oss og våre barn. Alle ansatte kjenner oss og vet hvordan våre barn har hatt det den dagen. Barna våre kjenner alle i barnehagen, og vi som foreldre gjør det samme. Vi setter særlig pris på det fokuset barnehagen har på sosial kompetanse. Dessuten merker vi at de ansatte legger stor vekt på hygiene (vi har nesten ikke hatt syke barn, og vår 6-åring har aldri hatt omgangssyke!), og barna får god og sunn mat. Vi opplever at både barna og vi blir tatt på alvor, og at både store barns behov for utfordringer og små barns behov for trygghet og ro blir ivaretatt.

Dette er en barnehage vi trygt kan anbefale!!!

Nina og Dag Fergestad

( 05/01/2017 )